Villányi Cabarnet Franc

A Siklós-Villányi-hegység egyedülálló mikroklímáját, és generációk sok évtizeden átívelő szaktudását csomagoltuk Önnek ebbe a palackba.

Váljék egészségére!

Sold By:  : Egyedi Ajándékvilág
Cikkszám: B005 Kategóriák: ,

Leírás

” A Napfény Íze, a Tenkes Vére”

Mediterrán életöröm és kellemes harmónia: e hangulatot teremti meg ez a mélyrubin színű, bársonyos vörösbor. A Villányi-borvidék legjobb adottságait jeleníti meg gazdag gyümölcsös zamatjegyeivel, és hűséggel adja vissza készítőjének derűjét és szakmaszeretetét. Fogyasztását 18-20 °C-on ajánljuk, sajtokhoz, sültekhez és pörköltekhez. Az állatöv legellentmondásosabb karaktere. Érzékeny, ám rugalmas hozzáállású, aki épp úgy bír a szívós kitartás. mint az ösztönös megérzés adottságaival. Ragyogó szelleme révén képes az önmegvalósításra, de csak a saját értékrendje mentén. Ez a bor komplex ízvilága révén érzékelteti a Skorpió egyéniségének sokféleségét.

Típus: száraz vörös védett eredetű classicus bor Rubinszínű, fűszeres, finoman gyümölcsös, bársonyos vörösbor, a Villányi borvidékről. Kiváló választás grillezett sültek, vadhús ételek vagy érett fűszeres sajtok mellé, 16-18 °C-on.

További információk

Alkoholszázalék

13 %

Kiszerelés

0,75 l, 1,5 l

Típus

vörös

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Villányi Cabarnet Franc” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kedves Látogató! Termék információkért és rendelésért kérjük cikkszám megjelöléssel a következő e-mail címen érdeklődjenek, köszönjük! info@egyediajandekvilag.eu
Support