Villányi Muscat Ottonel

A Siklós-Villányi-hegység egyedülálló mikroklímáját és generációk sok évtizeden átívelő szaktudását csomagoltuk ÖNNEK ebbe a palackba.
Váljék egészségére!

Sold By:  : Egyedi Ajándékvilág
Cikkszám: B006 Kategóriák: ,

Leírás

“A napfény íze, a Tenkes vére”

Ősrégi szőlőfajta, amivel nagyon gondosan kell bánni. Már a metszésnél figyelni kell arra, hogy ne legyen túlságosan megterhelve a tőke, mert akkor az illat és zamatanyagok nagyon legyengülhetnek. Nagyon kell ügyelni a szüret helyes megválasztására, valamint a szőlő kezelésére is. A közhiedelemmel ellentétben kiváló savakkal bír. Bora gyorsan fejlődik, hosszú ideig érlelhető és a szüret utáni évben hozza legjobb formáját. Édeskés, intenzíven parfümös (narancsvirág), valamint pézsmaillatú borok készülnek belőle, melyekben meghatározó a szőlőíz. Minden desszerthez, süteményhez illik, ami nem édesebb a bornál, de egyesek szerint a jó Muskotályt elsősorban nem a gasztronómiához társítva, hanem önálló élvezeti cikként érdemes fogyasztani.

További információk

Alkoholszázalék

13 %

Típus

fehér

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Villányi Muscat Ottonel” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kedves Látogató! Termék információkért és rendelésért kérjük cikkszám megjelöléssel a következő e-mail címen érdeklődjenek, köszönjük! info@egyediajandekvilag.eu
Support